The every day things from Thalamus' life.

Thalamus' Blog

1 October, 2007

Venter fremdeles…

Filed under: Lisens Corner — eliwinge @ 08:18

Fremdeles venter jeg på operasjonen her på Rana Sykhus.

Administrativt rot og maktmisbruk må da være årsaken. Legene og operasjonsteamet på sykehuset har bedt om at operasjonen min skulle utføres så hurtig som mulig. Alt var klart for halvannen måned siden, ennå er det fjorten dager til jeg skal opereres. Operasjonen er nå planlagt utført 16.oktober.

• • •
 

4 July, 2007

Long time, no seen

Filed under: Lisens Corner — eliwinge @ 07:47

Hello! Back again!! Have not written since last year.

Things have happened: In December I had a surgery in Patong,Thailand. And Norwegian Authorities and my Insurance Company wanted me to come back to Norway to complete surgery. So in end of December I was back with my family in Mo i Rana, Norway. Arrived here December 17th. Just in time to celebrate Christmas with my family. It was lovely to meet them again, I miss them when I’m away, but I don’t miss winter in Norway. I was quite sick when I came, but now I feel fine again, but I’m still waiting for my surgery. Will be done August 28th.

• • •
 

15 September, 2006

14-15.Sept-2006

Filed under: Lisens Corner — eliwinge @ 02:56

Nå skriver jeg for første gang på min egen blogg.

Litt om meg og min familie først:

Jeg selv (1939 – “Lisen”/Elisabeth) er nå pensjonist — og savner ikke arbeidslivet i det hele tatt. Jeg bor nå i Norge om sommeren, og i Thailand i vinterhalvåret.

Lars (1942 – ektemann og “bestefar/morfar”)

Sverre (1968 – sønn) og Moon (1976 – svigerdatter fra Thailand)

Ingrid ( 1975 – datter), Jon Dagfinn (1966 – sambo og barnefar) og Eliaz (2004 – vårt barnebarn og store glede)
Jeg kom hjem til Norge i år midt i påsken i år, og det vil jeg helst unngå neste gang. Ble en slitsom reise gjennom Sverige … med masse bytting av tog og busser på vegen nordover. Men alt gikk igrunnen godt …. – men ventetiden mellom tog/busser var ingen fornøyelse. Sludd… snøkov og sleping på trillebagger og kofferter. Heldigvis var det folk som hjalp meg. Men ingen kan påstå at “det fins ikke dårlig vær … bare man har gode klær”. Kulden gikk inn i marg og ben …. Det tok mange timer å få varmen inn i kroppen igjen på skikkelig vis, og jeg hadde masse klær på! Vindtett ytterst og ull innerst – lag på lag –

Sverre hjalp meg å finne billett – jeg hadde vel ikke klart å få plass uten ved hans hjelp. Lapplandspilen (bussen jeg bruker reise med) hadde skiftet reisedag pga. påsken. Den hadde dratt fra Stockholm en dag tidligere enn jeg hadde beregnet. Men Sverre hadde ordnet alt, så da jeg kom til Stockholm Central (med Flybussen fra Arlanda) var det bare å taste inn et ref.nr. på ticket-maskinen … og den skrev ut den detaljerte reiseruten på billettene. Virket upåklagelig … (Stor takk til Sverre)

Eliaz hadde 2-årsdag forleden. Vi var der, – Magnhild (JD’s mor), Atle og Gunn (JD’s onkel og tante). Kjempekoselig og med masse deilig mat.

I dag har Jon Dagfinn 40-årsdag. Magnhild, Lars,Sverre, Moon og jeg var der på ettermiddags-kaffe. Gaven fra Ingrid fikk han da klokken hadde passert midnatt, så vi fikk ikke oppleve det øyeblikket … Fotball-tur til Liverpool (med Geir, nabo) … “hele pakka” tur/retur med tog og fly + hotell og billetter til Liverpool-Tottenham(?) på Anfield. SNAKK OM GAVE.
Den skal feires i morgen (fredag), og jeg skal være barnevakt der.

• • •