The every day things from Thalamus' life.

Thalamus' Blog

28 April, 2008

Vår egen mandagsklubb

Filed under: Dagbok_no — Thalamus @ 22:17

Idag hadde jeg og Ole vår første “mandagsklubb” kveld. Navnet er nok stjålet fra Frihusets kvelder her på Mo. Vi fant vel begge ut at … joda, de er trivelige nok der nede – men, at nivået på deres fotografering overgår vårt amatør nivå endel. Så, inntil videre har vi altså dannet vår egen lille sak.

Vi dro litt rundt i området og tok bilder av alt mellom himmel og jord. Uten noen særlige mål. Dessverre var nok egentlig været ikke spesielt godt og nettopp denne tiden på året er vel den minst inspirerende iom at det meste er temmelig trist og grått.

Uansett – morsomt var det … fikk gått igjennom litt HDR teori, og sendte Ole hjem med en liten opplæringsvideo som går på Canon kameraenes bruk. All in all … en trivelig kveld.

• • •
 

6 April, 2008

Så fornøyd

Filed under: Dagbok_no — Thalamus @ 22:52

Fredag kjøpte jeg meg en pent brukt Canon 430EX blitz. Må si meg meget fornøyd med det kjøpet. Snakker da ikke om at prisen var lav eller noe i den retningen. Men, heller det faktum att en blitz i sitt foto arsenal jaggu ikke er noe man bør være foruten. Ikke det at jeg er noen guru i å bruke den ennå. Men, jeg føler at jeg allerede ser den store nytteverdien i den. Tok noen bilder av kona mi som jeg la ut på galleriet, etter at jeg hadde små eksprimentert litt med diverse innstillinger. Ser store forbedringer i fra når jeg tok bilder med bare den interne blitzen. Så, nå gleder jeg meg til å ta bilder i motlys 😉

Videre, så er det ikke lenge til mamma kommer hjem fra Thailand. Det skal bli godt å se henne igjen. At hun drar halve året til Thailand er vel egentlig forståelig på en måte. Men, man savner henne også når det går så lenge imellom at man får sett henne også. Så – ja, nå er det bare to dager igjen til hun begynner hjemreisen. Og jeg regner med å få spørsmål om å hente henne ett eller annet sted inne i Sverige neste uke. Om, hun da ikke kommer med bussen som går helt til Mo da.

• • •