The every day things from Thalamus' life.

Thalamus' Blog

16 July, 2008

Oppdatering – NeGCon på PC

Filed under: Dagbok_no — Thalamus @ 15:23

Joda, Trackmania fungerer greit med NeGCon – men, er det en fordel ?
Nåja, spiller fremdeles ganske så mye bedre med vanlig keyboard. Virker som problemet er akkurat det samme som med et vanlig ratt. Det går rett og slett for seint å skifte retning. Noen baner og race typer er det nok en fordel for – eks. Rally eller Coast – men, for vanlig Arena er det ganske håpløst egentlig. Elller … dvs. Jeg installerte ikke programmet som fulgte med PSX -> USB overgangen – kanskje den har mulighet til å justere sensitiviteten til NeGCon utover det Trackmania selv gav meg mulighter til.

Ellers, er det ikke så mye å si – forsov meg idag til jobben. Først gang på mange år iom at Moon som regel holder kontroll på meg. Men, når nå engang hun er syk og borte fra jobben så vil nok mine nattvaner gjøre at det er en større mulighet for å forsove seg nå enn om jeg hadde klart å være i seng til fornuftig tid. Sommeren er sånn på meg – liker ikke å gå å legge meg, uansett om jeg vet jeg burde.

• • •
 

14 July, 2008

NegCon og Trackmania

Filed under: Dagbok_no — Thalamus @ 17:01

Huhei – da er jeg nesten klar for et nytt eksperiment. For mange mange år siden laget Namco en litt spesiell kontroller for Playstation 1. Navnet var NeGCon og den ble mest brukt til WipeOut serien av meg og min kamerat Ole-Krisitian. Da jeg er datamann – liker jeg ikke helt å kaste hardware jeg en eller annen gang kanskje får bruk for. Og jeg håper og tror at jeg nå har skutt gullfuglen. Jeg bestilte meg nemlig en PSX -> USB konverter her om dagen på Clas Olson da jeg gikk med smådrømmene om at jeg kanskje kunne fått tilkoblet en PS2 kontroller til PCen. Da med kun ett mål, å kruse Ole-Kristian noe grønnjævlig … hihi.

Plutselig slo det meg at jeg kanskje hadde min gamle NeGCon liggende også. Stakk i kjelleren opptil flere ganger til jeg kom på hvor jeg KANSKJE hadde hadde “forlagt den”.

Så, imorgen – da venter jeg i spenning på om denne lar seg koble til og om jeg klarer å bruke den via Trackmania eller ei. Krysser fingrene.

• • •