The every day things from Thalamus' life.

Thalamus' Blog

30 January, 2009

Gledesutrop : ENDELIG er Grandiosa pizza’n kommet uten paprika

Filed under: Dagbok_no — Thalamus @ 13:37

Så, da – endelig. Flere år etter at jeg skrev til produsenten i en email og ønsket meg grandis uten så enormt mye paprika, så fant jeg den idag på ICA i byen. Konge !! Dessverre står det på pakken. Det er kun som test frem til Mai 2009. Jeg håper da inderlig at den blir tilgjengelig lengre enn det. Jeg kjøper rett og slett den originale grandiosa relativt sjelden iom. at det er så mye arbeid å plukke bort størsteparten av det røde.

• • •
 

12 January, 2009

Windows 7 Beta – Build 7000

Filed under: Dagbok_no — Thalamus @ 22:07

De som kjenner meg vet at jeg ikke akkurat er elsker av alt Microsoft leverer av software. Windows Vista er i så måte det jeg hater mest av alt de har levert. Gleden ble derfor stor når jeg igår installerte Windows 7 Beta og oppdaget at gutta fra Redmond faktiskt har forstått at de tabbet seg ut ved forrige versjon av Windows.

Det eneste problemet jeg har hatt hittils er at jeg kjører dette på en laptop med ATI grafikk integrert. ATI er jo også en av produsentene som ei heller står særlig høyt hos meg. Og de laget aldri noen drivere til Vista. Derfor kunne jeg vel neppe forvente at det fantes noen brukbare drivere med denne installasjonen.

Det stemte nok – etter installasjonen kjørte jeg alle oppdateringene av drivere som fantes fra Microsoft Update. De oppdaterte fra generelle drivere til noen Radeon XDDM drivere som gjorde at all bruk av hardware aksellerasjon sendte PCen i en heng situasjon. Greit nok – jeg rullet tilbake til drivere uten 3D aksellerasjon og nå fungerer iallefall PCen. Det er tross alt en Beta dette her.

Uansett – konklusjonen min er. Om Microsoft ikke legger for mye rart oppå det de har vist frem i denne Beta. Så er jeg ganske så sikker på at Windows 7 kommer til å bli en virkelig bra versjon av Windows.

• • •