The every day things from Thalamus' life.

Thalamus' Blog

11 September, 2016

Min nerdetur til Trondheim

Filed under: Dagbok_no — Thalamus @ 12:06

20160908_120205

Så, etter å ha sittet å sett på websiden til http://www.popbumper.no/ bestemte jeg med for å ta en tur innom. Det er blitt alt for lenge siden jeg har hatt mulighet til å spille flipper på godt vedlikeholdte maskiner.

Jeg må nesten begynne med en shoutout til Øyvind og Knut som arrangerte en turnering på maskinene de har satt ut i kjelleren på work work. Virkelig et morsomt tiltak det å få brynt seg litt mot andre spillere. Maskinene på det noe uklare bildet er fra venstre mot høyre. Lord of the Rings, The Hobbit, Attack from Mars, Spider-man, Game of Thrones og Sword of Fury. De hadde også en LED modifisert Creature from the black lagoon stående.

Før selve turneringen, drepte jeg LOTR. Venstre flipper bare ga opp og de klarte ikke lokalisere feilen før start. Den ble altså skiftet ut mot CFTBL.

Dette var første gang jeg forsøkte meg på en konkurranse og jeg kunne merke at selv om jeg sa til meg selv at dette bare var for å ha det morsomt. Så gjorde det noe med nervene.

Runde 1: Stern, Spider-man. Kom på siste plass. Øyvind, eieren av spillet satte flere Jackpots og var innom Battle Royale. Jeg tenke med meg selv da at jeg håper jeg slipper å trekke Øyvind i neste runde.

Runde 2: Bally, Attack from Mars. Her fikk jeg meg en uventet andre plass. Jeg trakk sammen med Øyvind og tenkte med meg selv at dette kunne aldri gå bra. Det var en skikkelig ruske omgang for alle oss. Ingen klarte å passere 1.000.000.000. Ikke mye å skryte av med andre ord.

Runde 3: Jersey Jacks. The Hobbit. Her fikk jeg en relativt ok runde. Endte opp med å vinne med ca. 3 ganger så høy score som nestemann.

Runde 4: Bally, Creature from the Black Lagoon. Igjen var det ingen som virkelig spilte bra. Jeg var i en gruppe med bla en jente, som vant forrige turnering. Og jeg kunne se at hun hadde peiling på hvordan creature skulle spilles. Hun tabbet seg derimot ut ved å tilte spillet i forsøk på å hente ut noen ekstra runder i creature poolen. Jeg hadde fordelen av å starte sist, så når jeg sanket inn en hurry-up til snackbar var runden min.

Etter runde 4 var det oppsummering av resultatene så langt. Jeg lå da på delt tredjeplass og skulle spille siste omgang på Sword of Fury mot Kjetil, som ledet turneringen og blandt andre, han jeg delte tredjeplassen med.

Det gikk til skogen. De første to ballene var jeg knapt borti før de gikk ut. Den tredje og siste klarte jeg å få tilt på. Skikkelig overrasket ble jeg for jeg følte på ingen måte at jeg var røff med maskinen. Men, sånn er det. Det er en del av sjarmen med å spille på mekaniske maskiner.

Alt i alt var dette en tur jeg komme til å huske på lenge. Alle deltakere jeg møtte var hyggelige og blide og konkurransen var ikke mer alvorlig enn at flere delte informasjon om hvordan maskinene kunne spilles.

Jeg tror jeg komme til å dra tilbake ved en annen anledning.

Tja, hvem vet, kanskje blir det Oslo eller Pittsburg next ? 🙂

• • •