The every day things from Thalamus' life.

Thalamus' Blog

20 April, 2007

Enda en våt kveld …

Filed under: Holiday_no — Thalamus @ 12:00

Igår kveld ble det atter igjen en litt våt kveld. Vi dro en tur ned Bangla, dro innom stedet hvor Pim arbeidet, spilte der litt biliard. Gjorde avtale med Moon om at jeg skulle få 2 drammer mer den kvelden – noe hun tydeligvis ikke var så nøye med for jeg var temmelig full når jeg våknet opp i morges. Vi dro ca. en halv time eller noe sånt før de stengte. Terje ble vistnok igjen til de tok kvelden rundt 3 tiden.

Idag var vi innom “brille” stedet. Fikk lesebriller til Moon, sjekket øynene til Terje som viste seg være av samme stryke som tidligere. Dessverre hadde de ikke en-dags linser igjen av hans styrke, så det ble til at han kjøpte kun nye briller. Vi bestile idag fly til BKK, samt hotell. Skal betale 1300 for meg/Moon, mens Terje må ut med 1600. Drar 22. i 8-tiden. Hva vi skal i BKK er heller usikkert – blir vel typiske turist ting, som eks. Golden Palace.

Hverken jeg eller Moon har jo vært der før. Så, det blir sikkert helt ok.

Dro så på hotellet hvor vi slappet av noen timer. Virker som om alle verdsetter å slappe av på hotellet mens den verste varmen står på. Dro for første gang på det nye kjøpesenteret i enden av Bangla. Kjempestort og overraskende pent. Angret litt på at jeg ikke tok med kameraet mitt da månen dukket opp på himmelen klar og tydelig med stjernehimmel som var ganske så pen. Dro
deretter på markedet som ligger like bortenfor, kjøpte der en Liverpool skjorte som jeg gav bort til den ene disk-jockey som er på U2 bar. Det etter at jeg i fylla sa at om de gikk videre i Champions League så skulle jeg pinadø kjøpe en skjorte til han.

Temmelig idiot egentlig iom at de allerede ledet 3-0 fra første oppgjør (PSV Eindhoven) på bortebane. Men, vel – sånn er jeg bare. Tok oss så en liten tur innom billiard stedet, noen drinker og tapte noen runder mot Terje som ble kveldens champion.

Tror nok at vi alle er klare for BKK egentlig nå. Har vel bare småting vi vurderer å gjøre her i Phuket, men misstenker oss til å dra innom kjøpesenter i BKK også slik at vi får kjøpte eks. gave til Kafio. Det er liksom det som MÅ gjøres … samt en flaske whiskey til Lung Ruang.

Dro på hotellet relativt tidlig, Moon kjøpte litt Mango og vannmelon frø, hun har vel kanskje spist 12-16 poser bare de siste 3-4 dagene. Driver å mobber hun litt med at hun bråker så mye mens hun spiser – men, det er bare for å erte henne egentlig.

Jaja, nok info om denne dagen vil jeg tro, skal nå slappe av og så krype til køys om en liten stund.

• • •
 

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.