The every day things from Thalamus' life.

Thalamus' Blog

21 April, 2007

Magetrøbbel

Filed under: Holiday_no — Thalamus @ 12:00

Våknet opp idag og følte meg ikke så særlig bra, ble til at jeg lå til køys til rundt 13 tiden før jeg fikk kommet meg på do hvorpå jeg følte meg endel bedre. Hadde litt magetrøbbel, uten at det var av det alvorlige slaget. Dro så sammen med Terje til Bangla hvor vi spiste frokost på “Det runde bord”, jeg tok meg en kjøttkake-sandwich, Terje en roastbeef-sandwich. Moon gikk inn i side gaten og ordnet seg med mat der. Terje hadde på morgenen kylt i seg en hel flaske vin som han først trodde var øl. Så, gikk turen for hans del til optikeren som hadde brillene hans klare. Jeg og Moon dro innom bunnetasjen på Ocean for å kjøpe standard ting som shampoo, chivas for Lung Ruang, godlukt for bilen ol. Etterpå det gikk vi atter igjen tilbake til hotellet da jeg fremdeles ikke var helt i form. Jeg slappet vel av ca. 1 time eller noe før jeg dro i resepsjonen og stakk innom
internet for å til at TV-torrent filmene ble lastet ned som forventet. Terje satt i baren og etterpå det tok jeg meg ett par vodka/sprite drammer med han. Dro så opp til Moon og hun sov litt mens jeg slappet av med TVen. Rundt 19 tiden dro vi så på det nye kjøpesenteret. Tok med meg kameraet og det var lurt iom at de hadde “vannshow” hvor de brukte vann som ett slags
lerret for en liten historie. Tok selvsagt noen bilder av det. Vi satte oss så ned der i nærheten og kjøpte litt mat, jeg and – men, den smakte ikke noe særlig iom at jeg ikke liker søt saus. Etterpå dro vi derfor ut på forsiden hvor jeg fikk meg en liten pizza. Jeg og Moon dro så deretter hjem. På veien “mistet” vi Terje, og vi slo på tråden til han – hvorpå han fortalte at han var på vei til U2. Ønsket han bare lykke til på veien 🙂 Godt på hotellet gikk jeg gjennom bildene mens Moon slappet av med noen tegneserier … med nybrillene på. Plutselig hørte vi noen smell utenfor og det viste seg være noen som feiret noe rundt Bangla området med raketter. Sto og koste oss en liten stund med det vi så fra hotellrommet.

• • •
 

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.