The every day things from Thalamus' life.

Thalamus' Blog

22 April, 2007

Til bangkok

Filed under: Holiday_no — Thalamus @ 12:00

Terje hadde en relativt fuktig aften igår, kom vel ikke hjem før det var på tide for normale dødlige å stå opp. Ordnet opp i pakkingen sin og var klar for 07:00 telefonen vi tok ned til hotellrommet for å sjekke at ting sto til liv. Helt iorden som vanlig. Den karen er laget av noe som ikke trenger søvn, ingen tvil om det 🙂 Dro så på flyplassen med samme karen som vi hadde brukt for vår rundreise på øya. Betalte han vel 550 Bath for egen aircon bil istedenfor en litt trangere og full bil
som de fleste andre velger. Selve flyturen gikk helt smertefritt, men vi duppet vel av alle som en – men, for kanskje bare 5-20 minutter hver. Landet på Suvarnobui flyplass til planlagt tid og tok så derifra vanlig taxi til hotellet vi tidligere har ligget på nært Seacon. Når vi først var kommet gikk det i en kjapp dusj, og så satte vi turen til shopping senteret hvor vi gikk litt rundt å letet etter mat alle kunne tenke seg. Etterpå maten fikk jeg overtalt alle til å ta oss en tur innom kinoen hvor vi så “Hannibal rising”. Terje småduppet av mens reklamen før filmen, mens Moon hadde småproblemer fra tid til annen under selve forestillingen – uten at hun sovnet av. Pga. dette bestemte vi oss for å dra på hotellet for å få oss litt søvn, men, bare etter at vi hadde vært i kjelleren og bunkret opp med litt øl og en liten halvflaske med thai whiskey som jeg og Terje broderlig delte. Jeg dro i resepsjonen og kjøpte meg ett døgns internet access for 250 Bath før alle tok kvelden.

Jeg ble derfor sittende til 00:40 før jeg tok kvelden, sikkert siden jeg også var den som sov mest på flyturen opp til BKK.

Åja, holdt på å glemme det, vi dro etterpå filmen rett til der Nam arbeidet i etasjen under og avtalte om at hun kunne være med oss neste dag på en liten rundtur til bla “Golden temple” – ett sted ingen av oss tidligere har vært.

• • •
 

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.