The every day things from Thalamus' life.

Thalamus' Blog

23 April, 2007

Golden temple m.m.

Filed under: Holiday_no — Thalamus @ 12:00

Kom oss opp relativt tidlig, rundt 9 tiden. Dro så ned i hotellet og fikk oss frokost. Dessverre var ikke selve frokosten på hotellet, men – tja, den var ikke så dyr heller. Buffet for ca. 100 bath pr. mann. Spiste godt mens vi ventet på at Nam skulle komme til oss. Etterpå det dro vi opp på hotellrommet da vi plutselig kom på at vi trengte lange bukser for å dra i tempelet. Ble der i noen timer hvor jeg atter igjen fikk kjempe svettetokter, det formelig rant svette av kroppen. Tok endel bilder, og dro så en veldig kjapp tur innom “kao san road” – uten at vi på noen måte var imponert over stedet. Bare en ny Bangla i våre øyne, derfor var vi kjappe der. Jeg og Moon kjøpte oss hver vår is kaffe på “starbucks”, og så returnerte vi til hotellet. Vi sendte Moon og Nam på shopping mens jeg og Terje ble igjen på hotellet for å ta oss noen pils og få oss en kjærkommen dusj. Når Moon og Nam kom tilbake tok Nam på seg oppgaven med å få være klær vasket så vi fikk disse både kjappere og billigere enn hva hotellet kunne levere, vi dro så atter igjen ned i hotellets matsal hvor vi kjøpte oss middag. Det ble for min del ett kjempemåltid.

Bestilte en porsjon poteter i fløtesaus med baconbiter, samt en svinesteik. Ble så mett at det føltes som om jeg skulle sprekke, nydelig. Etterpå maten hadde jeg ikke sjanse til å gjøre annet enn bare gå på rommet for å legge meg nedpå, mer enn stappmett. Våknet opp rundt midnatt og satte meg ned for å skrive nettopp det du leser nå.

• • •
 

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.