The every day things from Thalamus' life.

Thalamus' Blog

24 April, 2007

… ingen planer – ingen ideer

Filed under: Holiday_no — Thalamus @ 12:00

Vi hadde ingen store planer for dagen, BKK krever egentlig god planlegging – noe vi ikke hadde gjort. Vi dro ned å spiste frokost rundt 09:15. Terje kom litt senere, litt urven etter en lang kveld etter det jeg forstår. Han satt oppe å koste seg med en thai whiskey etter hva jeg har forstått. Rakk bare akkurat frokosten. Dro så opp på rommet hvor vi ventet på at Nam skulle komme med klærne hun hadde vasket utover natten. Hun ble vistnok ferdig rundt 23 tiden, hvorpå hun sto opp i 6 tiden for å brette og gjøre disse klare. Er ganske sikker på at hun fikk ok betaling fra Moon, uten at jeg spurte. Etterpå det, så tok vi en diskusjon på hva vi skulle gjøre utover dagen. Jeg var lite lysten på å dra i timevis til ett sted jeg ikke viste noe om, for kanskje være der en kort tid og så tilbake igjen. Neste gang jeg er BKK, så skal jeg ha funnet informasjon på forhånd det er iallefall sikkert. Dro til Seacon hvor vi dro rett opp og sjekket hvilke filmer de hadde å tilby. De viste “The Shooter”, bare ca 15 minutter etter at vi kom dit, så valget landet på den. Dro så ned etterpå filmen, hvor Moon, Nam og Terje spiste litt Thai mat. Jeg sto over da jeg hadde begynt å få mageknipe etter to store popkorn under filmen 😉

Etter på det dro vi til hotellet/7-eleven, kjøpte oss noen pils og slappet av og pratet på hotellet før vi gikk ned i spisesalen, som igjen vartet opp med veldig god mat i mine øyne. Både jeg og Terje kjøpte kyllingbryst mens Moon og Nam delte en stor posjon “ett eller annet”. Etterpå det var det opp igjen på hotellrommmet for litt mere dramming, men, i ett rolig tempo iom at vi alle var
temmelig mette. Nam dro så hjem og Terje tok tidlig kveld fra oss bare ca. 30 minutter etterpå. Tidligere på dagen hadde Moon pakket våre klær relativt bra så det bør gå greit å pakke for avreise imorgen rundt 8 tiden. Har klokka på telefonen satt til 07:00. Jeg ligger på i senga og smålurer på om jeg skal prøve å våkne for å slå på TVen for å få med meg semi-finalen mellom
ManU og Milan . Vel, uansett … vi får nå se da … begynner bli trøtt allerede så det er vel lite
sannsynlig at jeg våkner uten ekstra hjelp liksom :p Går jo her rundt 03:00 pga. tidsforskjellene.

Imorgen har jeg kanskje muligheten til å få med meg den andre kampen … men, fra Phetchabun … Liverpool mot Chealsea. Håper endelig at L’pool vinner – hater jo så inderling både Chealsea og Arsenal av en eller annen merkelig grunn :p

• • •
 

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.