The every day things from Thalamus' life.

Thalamus' Blog

28 April, 2007

Lomsak, gravbesøk og litt til.

Filed under: Holiday_no — Thalamus @ 12:00

En mye bedre dag. Sto opp, tok ett par Heineken sammen med Moon, vi satt å slappet av til vi dro til Lomsak sammen. Jeg kjørte mopeden til “taxi-stasjonen” derifra dro med billig “taxi” inn til byen. Vi var ganske kjappe der da sola begynte å dukke frem.

Ble til at vi kjøpte en pizza før vi dro rett til busstasjonen og bestilt tur for den 30. til Bangkok. Etterpå det dro vi en kjapp tur på markedet hvor Moon kjøpte litt sjømat, samt blomster for graven til Mora. Når vi kom tilbake slappet vi begge av med noen få pils til – og ventet på at klokka skulle bli rundt 16-17 tiden så sola ikke var så sterk lengre. Dro så til det lille tempelet som ligger på andre siden av hovedveien. Moon ba en bønn der før vi dro å fylte opp mopeden med 2 liter bensin.

Dro så til graven til “ma li”, Moon tok en liten bønn også her hvorpå vi dro hjem igjen. Moon spurte så om vi skulle gå oss en liten tur, og vel – ja, det ble en liten tur, men koselig. Hun viste meg endel om plantene i nærheten. Noen som lukket seg idet vi kom i kontakt med de, andre igjen var spiselige – bla. en liten tamarin sak. Fikk noen bilder av chilli og sånt. Etterpå det var det nesten kvelden allerede. Satt å koste oss forsiktig med stekt gris, chilli og ris. Satt og pratet til vi bestemte oss at det var på tide å gå å legge oss rundt 21 tiden. En bra dag spør du meg ! 🙂

• • •
 

1 Comment »

  1. It was a good but sad day. I met Moon and Sverre in Bangkok, we continued together with bus to Petchabun. They were quite exhausted after travelling from Mo i Rana, Norway. The bustrip took hours and hours. I slept most of the time, but Moon didn’t sleep a wink.

    Comment by eliwinge — 4 July, 2007 @ 07:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.