The every day things from Thalamus' life.

Thalamus' Blog

11 July, 2007

Boter – del 2.

Filed under: Holiday_no — Thalamus @ 12:05

Jaja, tok ikke ett døgn engang før jeg fikk besøk av nye ‘russere’ – grunnen til at jeg sier russere er at så å si alle registrer sine email addresser som @xxxx.ru. Selv om det selvsagt ikke betyr at de er fra dette kontinentet. Uansett, som jeg sa i forrige post. Jeg betvilte egentlig at jeg ville vinne krigen med bare å implementere OCR. Nå, er neste steg at de faktiskt må lese hva jeg har skrevet for så å finne ett magiskt ord på en spesiell side – hvorpå igjen de fyller det inn i en dialogboks.

Jeg betviler at de får botene til å gjøre dette automatiskt. Og da har jeg jo egentlig på en måte vunnet krigen, iom, at de må gjøre ting manuelt og dermed bruke masse ressurser på ett forum de alikevel ikke slipper inn på for å poste.

Føler meg som en ekte ‘bastard operator from hell’ nå 🙂

• • •
 

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.