The every day things from Thalamus' life.

Thalamus' Blog

21 April, 2018

VP kveld

Filed under: Pinball — Thalamus @ 17:31

Mens kona er borte danser musene på bordet ?! Dessverre var det ikke alle som kunne komme på vår forrige VP kveld og flere hadde ytret ønske om å kanskje få prøve maskinen. Så jeg ba de som måtte ha en ønske om å prøve om å komme på besøk mens kona fremdeles var i Thailand.

Jeg koste meg etthervert stort da Kristian hadde tatt med seg både påske- og mango øl. Og kjente ganske så fort at det ikke lå på den vanlige pils styrken. Vi kjørte igjennom kanskje 50% av de spillene jeg mener er av topp klasse uten å nevne alle her.

Jeg har laget meg en liten liste over de som er installert under PinballX, en front-end som jeg til nå har brukt. PBX VP tables Der mangler fremdeles kanskje den største favoritten for tiden. White Water.

Jeg er på vei bort fra PBX da den viser seg å ikke være stabil nok med all den hardware jeg har. Men, jeg vil trolig alikevel oppdatere den siden fra tid til annen. Jeg bruker først å legge “nye” spill til PBX, når jeg ser at oppdateringene ikke lengre er hyppige.

Jeg vet ikke hvor mye jeg skal nevne fra selve kvelden. Vi var som sagt innom en god del titler, de fleste spilte vi bare en runde. Personlig mener jeg at man egentlig ikke kan verdsette en pinball maskin før man helt skjønner hva som skal gjøres. Jo, det er morsomt å bare spille. Men, det blir bare så mye morsommere når man vet og klarer å utføre de som er tiltenkt.

Jeg må si at jeg er litt overrasket over de yngre deltakerene. Flere, inkludert Jim, påstår at han ikke hadde spilt pinball før jeg tok han med til Work Work i Trondheim. Jeg sa bare en ting til han. Se til å ikke bruke begge flippere samtidig. I løpet av kvelden gjorde han en bra figur. De eldre (på min alder og noe eldre) kunne man tydlig se hadde spilt før. De lot ball naturlig rulle fra en flipper til en annen og roet ned spillet fra tid til annen.

Takker for besøket og håper vi en gang i fremtiden kan ta oss noen nye runder sammen.

• • •
 

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.