The every day things from Thalamus' life.

Thalamus' Blog

6 November, 2008

Cisco sertifisert

Filed under: Dagbok_no — Thalamus @ 22:03

Så, etter å ha studert for meg selv i bortimot 1 år … on and off – tok jeg CCNA eksamen den 31/10. Fikk en score av 930 – hvor grensen for bestått var på 850 … mener jeg å huske. Ganske stressende. Begynte helt fint, ingen problemer med noen av oppgavene. Så, kom det ca. midt i prøven en oppgave som jeg delvis missforsto og stresset ble ganske tydelig når jeg oppdaget at all tid hittils på spørsmålet måtte gjøres om igjen. Tiden begynte å renne fort – og, det er ingen muligheter å gå tilbake på spørsmålene man får. Trykker man ‘next’ – vel, så har man besvart det spørsmålet. Man kan sikkert ikke gjøre selve testen særlig nærmere deadline enn det jeg gjorde. Da jeg hadde dobbeltsjekket min siste besvarelse hadde jeg bare 23 sekunder igjen av den totale prøvetiden.

Det var vel kanskje ekstra gøy å bestå prøven når man sleit såpass mye med tiden som jeg faktiskt gjorde.

Etter selve prøven var det å stresse seg avgårde til årsfesten for RITS som i år ble arrangert om bord på Color Line sin båt mellom Oslo og Kiel. Skal ikke nekte for at jeg storkoste meg.

• • •
 

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.